Expositie

Kunst die je aankijkt

Van 16 maart tot 14 april 2019 exposeren Agnes Esenkbrink, Martha Vollering en jong talent Valerie in Kunsthuis18, gesitueerd aan het Zuideinde 6 in Naaldwijk. Onder de titel KUNST DIE JE AANKIJKT komen verschillende disciplines voorbij zoals sculpturen, portretten en fotografie. De werken raken je in de ziel. Agnes is jarenlang actief geweest in de mode-industrie en dat heeft invloed op de manier waarop zij kijkt. Dit zie je duidelijk terug in haar sculpturen met als thema: Slow Fashion Stones. Hiermee ageert zij tegen de vervuilende mode-industrie en roept de consument op tot bewustwording.
Martha portretteert graag mensen. In haar stijl van schilderen herken je ook haar liefde voor tekenen en voor Japanse kunst. Mensen en wat hen beweegt is altijd het centrale motief.
Jong talent Valerie, gesponsord door Greenport People Ruimte voor Jong Talent, laat zich in haar fotografie vooral inspireren door de natuur maar ook andere onderwerpen die haar oog treffen resulteren in contrastrijke, ruwe en uiteenlopende foto’s.

Praktische informatie

Kunsthuis18
Zuideinde 6
Naaldwijk

Datum:
za 16 mrt 2019 t/m zo 14 apr 2019

Tijd:
13:30 - 16:30 uur

Organisatie/organisator:
Kunsthuis18

Meer informatie:
https://www.kunsthuis18.com

Disciplines

Beeldende kunst

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.