Concert

Kerstconcerten WKV Musica

Wat in 1997 is gestart uit dankbaarheid voor het succes van The New London Choral van Tom Parker, waar de Westlandse Koorvereniging Musica deel van uitmaakte, naar de inwoners van Monster, is uitgegroeid tot 2x gratis concerten in een bomvolle kerk op één avond. Een traditie, die dit jaar voor 22ste keer wordt gehouden. WKV Musica is trots, omdat vanaf haar oprichting - in 1991 - Gerard Brëas haar vaste dirigent is en onder zijn bezielende leiding het koor is uitgegroeid tot het grootst gemengd koor in de regio Haaglanden met ruim 160 leden. In mei van dit jaar heeft Gerard Brëas zijn 50 jarig jubileum als dirigent mogen vieren.

De gratis concerten zijn op dinsdagavond 17 december a.s. In beide concerten is Sanne Mallant (sopraan) de solist. Sanne is o.a. bekend van The Voice, waar ze samen met Maan in The Battle stond. Sanne is een veelzijdig zangeres en is in staat om met haar warme en mooie stem mensen te raken. De muzikale begeleiding is in handen van Arthur Postma (synthesizer) en Aarnoud de Groen (vleugel). Met een concertprogramma, met kerstliederen afkomstig van de hele wereld, zal WKV Musica u deze avond helemaal in Kerstsfeer brengen.

De beide concerten vinden plaats in de St. Machutus Kerk, Choorstraat 103, 2681 AR Monster. Het 1ste concert begint om 18:30 uur en de kerk gaat om 18:00 uur open. Het 2de concert begint om 21:00 uur. De toegang tot dit 2de concert is vanaf 20:30 uur. Om de kosten van deze concerten te dekken zal na afloop van beide concerten een deurcollecte worden gehouden. Toegang tot het concert kan alleen indien u in het bezit bent van een toegangskaart. De gratis kaarten zijn verkrijgbaar op vrijdag 29 november van 14:00 uur tot 15:00 uur in het Gebouw O.J.O.S, Choorstraat 95 te Monster - Maximaal 2 kaarten per persoon.

Praktische informatie

St. Machutus kerk
Choorstraat 103
2681 AR Monster

Datum:
di 17 dec 2019

Tijd:
18:30 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Westlandse Koorvereniging Musica

Meer informatie:
https://www.wkvmusica.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.