Laatste weekend expositie van Adrie Huisman in Hofboerderij

Gepubliceerd op maandag 19 oktober 2020

Komend weekend, zaterdag 24 en zondag 25 oktober, is het de laatste gelegenheid om het veelzijdige werk van Adrie Huisman te zien. De expositie heeft als titel 'Book Art'. Kunst gemaakt met en van boeken, of op pagina’s in boeken.

Ondanks de corona beperkingen hebben al tientallen bezoekers kennis kunnen nemen van het bijzondere werk van deze Maasdijkse kunstenaar. In de Hofboerderij laat Adrie twee soorten Book Art zien. In vitrines staan rijen bewerkte, oude liedboeken uit de Maasdijkse Hervormde Kerk. Aan de wanden hangen zijn collages op canvas van kleurrijke tekeningen en boekbladen. Tekeningen met inkt, acryl- en aquarelverf. Ook is er door de kunstenaar in China gemaakt keramiek te zien. Unieke bewerkte vazen met florale motieven.

De laatste expositiedag is zondag 25 oktober. Komend weekend is de expositie vrij te bezoeken op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Adrie Huisman is zelf beide middagen aanwezig en geeft graag een toelichting op zijn werk. Uiteraard neemt de Hofboerderij de RIVM richtlijnen in acht. De Hofboerderij ligt aan de Hoflaan 1 te Wateringen en is goed toegankelijk voor mindervaliden. De activiteit vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de Culturele Raad. Kijk voor meer informatie op www.crwateringen.nl.