Raad van toezicht

Leden Raad van Toezicht Westland Cultuurweb:


Steffie Michels - voorzitter
Notaris en Partner bij Westland Partners. Daarnaast voorzitter Club van Bedrijven Monster Poeldijk


Bart Sosef 
General Manager Biobest Nederland BV.  en actief in sales, marketing en advisering van geïntegreerde gewasbescherming.
Nevenfuncties:
- Voorzitter IKN Naaldwijk
- Bestuurslid VNO-NCW Westland-Delfland
- Lid RvA Patijnenburg

Bart Luttik 
Gepensioneerd P&O-er. Na een start in het onderwijs sociale academie gevolgd en tot 2005 werkzaam geweest in het P&O vak, het laatst als directeur P&O bij een stichting. Van 2006 tot eind 2012 zelfstandig ondernemer, als interim manager P&O. Daarnaast actief geweest als voorzitter van theater Schuurkerk, bestuurslid gemeente museum en lid van de Raad van toezicht bij het openbaar onderwijs. Momenteel voorzitter Raad van Toezicht Bibliotheek en voorzitter Adviesraad Samenlevingszaken van B&W van de gemeente Maassluis. Tevens adviseur P&O bij een tweetal stichtingen.Jan van den Broek
Voorzitter college van bestuur van Stichting Openbaar Onderwijs Westland. Sinds vier jaren werkzaam in het Westland. Daarvoor werkzaam bij een grote Rotterdamse Scholenkoepel.
Stichting Openbaar Onderwijs Westland heeft naast een achttal vestigingen in zeven verschillende kernen van het Westland ook twee scholen in Midden-Delfland.

Sylvia Wiegers
Programmamanager Onderwijs bij Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR). Daarnaast lid van de Kwaliteitsraad voor het Basispakket Kunst- en Cultuureducatie in Amsterdam.
 

 

 

 

Klik hier voor het rooster van aftreden van de leden van de Raad van Toezicht.

Meld je aan voor:

CultuurCourant
Nieuwsbrief
Man Vrouw

Doelgroep

Docent / leerkracht
Kunst & cultuurliefhebber
Overige

 

Culturele organisatie
Gemeente / overheid