Anders

Kunstenaarsavond oktober

Kunstenaars avond “Netwerken, samenwerken, projecten draaien, exposeren of liever alleen werken”

Deze avond gaat over het uitspreken van jouw wensen, toekomstplannen en/of hoe jouw huidige werksituatie eruit ziet als kunstenaar/creatieveling. Hoe ga jij om met het ‘laten zien’ van jouw creatief werk? Welke behoefte is er om jouw kunsten te delen? Werk je liever alleen? Of ben je op zoek naar iemand/een groep om een nieuwe vorm van een kunstcollectief neer te zetten? En hoe zou die nieuwe vorm er dan uit kunnen zien? Wil je aandacht geven aan jouw omgeving en dit onderzoeken of je netwerk uitbreiden door heel Nederland of het buitenland? Heb je helemaal geen plannen en wil je gewoon lekker creatief bezig zijn? Dan kan het ook leuk zijn om te luisteren wat er speelt bij anderen. Het is niet de bedoeling tijdens deze avond om plannen uit te werken maar meer een balletje op te gooien oftewel een zaadje te planten en wie weet krijgt het de juiste vorm!
Doel: inspiratie delen bij jou in de buurt. Het idee van ‘kunstenaars avond’ is ontstaan omdat ik het leuk vind om in ‘de buurt’ te praten over kunst met gelijkgestemden = mensen die zich op allerlei vlakken met beeldend werk bezighouden. In een groepsgesprek kun je kijken wat je er uithaalt en/of toe kan voegen.

Bij de 6e keer is er een duidelijk thema. Ik wil je ook uitnodigen om zelf iets mee te nemen wat je hebt gemaakt en wilt laten zien. Misschien heb je leuke tips voor het houden van een expositie of informatie over museumbezoeken en kunstroutes die er gaan komen.

Lijkt jou dit ook leuk en wil je langskomen dan ben je van harte welkom op vrijdagavond 30 oktober (meestal is de kunstenaarsavond de laatste vrijdagavond van een maand). Weet je iemand die er graag bij zou willen zijn dan kun je dit bericht delen. Op deze avond huren we een locatie, vanwege de aanpassingen van 1.5 meter afstand, bij de Imkerij van Naaldwijk. Hierbij wordt een bijdrage voor de huur van de locatie gevraagd afhankelijk van het totaal aantal personen. Bij 10 personen is dit 4.50 euro per persoon plus 2x consumptie van 2 euro. Zelf drinken (ook wijn) en een snack meenemen is toegestaan.

Art: Do-Hu Suh Net-Work 2010. God and chrome plating polyurethane coating on ABS plastic and nylon fishing net.
Locatie: Rijnsburgerweg 114 2671 LD Naaldwijk
Zie ook: www.natuurlijk-westland.nl
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Datum: vrijdag 30 oktober 2020
Aanmelden: info@monartiste.nl of stuur een pb FB monartiste

Entree: 4.50 euro* + 4 euro consumptie (* ligt aan het aantal personen) Suggesties en/of op- en aanmerkingen voor aanvang kun je naar mij mailen.
Lijkt jou dit ook leuk en wil je langskomen dan kun je je aanmelden.

Praktische informatie

Monartiste Praktijk voor creatief tekenen en schilderen/ Natuurlijk Westland
Rijnsburgerweg 114
2671LD Naaldwijk

Datum:
vr 30 okt 2020

Tijd:
19:30 - 22:00 uur

Prijs:
9,50

Organisatie/organisator:
Monartiste praktijk voor creatief tekenen en schilderen

Meer informatie:
info@monartiste.nl

Disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.