Podium Westland 2019

Beleef Kunst en cultuur op Podium Westland 2019!Op zaterdag 7 september 2019 is het weer zover! Het centrum van Naaldwijk wordt omgetoverd tot één groot kunst- en cultuurparadijs. Met optredens, voorstellingen en workshops kan iedereen genieten van al het mooist wat het culturele veld van Westland te bieden heeft.

In WestlandTheater De Naald zie je vanaf 11:30 uur optredens van lokale dansscholen en koren. Bij Bibliotheek Westland kun je workshops volgen en is er theater en muziek. In het nieuwe parkje tegenover De Naald zijn er workshops en optredens van o.a. Muziekmeesters Westland en toneelverenigingen.

Op het Wilhelminaplein staat de caravan van Leon Drums en worden er beeldende kunst workshops verzorgd. Tevens staat hier een kasje waarvan het programma is gevuld met de mooie woorden van Schrijvers tussen de kassen. Nieuw dit jaar is het gemeentehuis en de Pianobar, bij deze laatste kunnen overdag workshops worden gevolgd. In winkelcentrum De Tuinen kun je meedoen met het grootste schilderij van het Westland en luisteren naar koren en orkesten. Op het Havenplein bij café de Slimmerick vind je het MCW podium. Verschillende Westlandse bands gaan er hier tot laat in de avond een feestje van maken.

En.. er is nog zoveel meer! Dus houd onze facebookpagina @Podium Westland in de gaten! 

De digitale timetable vind je hier.

Podium Westland van binnenuit beleven? Dat kan als vrijwilliger! Meld je aan bij Jasmijn van Holsteijn en je hebt gegarandeerd een fantastische dag!